Pyragaičiai su kiauliena ir salierais
2010-03-24

mama.lt
Jums reikės:
150 g miltų;
1 kiaušinio baltymas;
250 ml pieno;
120 ml vandens;
350 g faršo;
2 salierų stiebkočiai;
3 šaukštai avižinių dribsnių;
Pipirai;
1 šaukštas Vusterio padažo;
Paruošimas:
Miltuose padarom duobutę. Dedam kiaušinio baltymą, pilam pieną. Išmaišom. Pamažu pilame vandenį ir maišome, kol pasidaro vientisa tešla.
Sumaišome faršą, avižinius dribsnius, salierus, pipirus, padažą. Padarome kukuliukus, dedame juos į keksiukų formeles ir apkepame 10 min.
Ištraukiame, greitai užpilame tešlą ir kepame toliau 20-30 min., arba kol pyragaičiai gražiai paruduoja.
Komentarai Siųsti draugui