• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Pyragas "Rududu"
Autorius: Mama.lt
2011-09-23

Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol pasidarys purūs ir neliks cukraus kruopelių. Medų ištirpinkite garų vonelėje, atvėsinkite, supilkite į kiaušinių plakinį. Vėl plakite apie porą minučių, kad medus gerai pasiskirstytų. Miltus persijokite ir nenustodami plakti po truputį berkite į kiaušinių masę. Sodą užpilkite šlakeliu acto, kad suputotų, supilkite ją į tešlą ir gerai išmaišykite. Stačiakampę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi arba ištepkite sviestu ir supilkite tešlą. Kepkite apie 30-40 minučių 180 lapsnių karščio orkaitėje. Kai biskivitas iškeps, atvėsinkite ir perpjaukite išilgai per vidurį. Sviestą išlydykite, sudėkite į jį sutirštintą pieną „Rududu“, išmaišykite ir nuimame nuo viryklės. Tada plakite, kol kremas taps žvilgantis, vientisas ir be kruopelių. Abi biskvito perpjautąsias puses tolygiai ištepkite šokoladiniu kremu "Nutella".Ant viršaus tepkite karameliniu kremu. Pusę karamelinio kremo palikite. Vieną pyrago dalį užvožkite ant kitos kremu išteptomis pusėmis ir paspauskite. Likusį karamelinį kremą užtepkite ant pyrago viršaus ir apibarstykite smulkintais graikiniais riešutais. Prieš patiekiant geriausia pyragą palaikyti šaldytuve apie 3-4 valandas, kad susigulėtų.
 
Jums reikės:
 Actas (2 lašai)
 Cukrus (200 g)
 Graikiniai riešutai (220 g)
 Kiaušiniai (5 vnt.)
 Kvietiniai miltai (400 g)
 Natūralus medus (50 g)
 Soda (6 g)
 Šokoladinis kremas „Nutella“ (200 g)
 Sutirštintas karamelinis pienas „Rududu“ (400 g)
 Sviestas (270g)
 Vanilinis cukrus (8 g)
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus