• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Rabarbarų apkepas  2 
2008-06-20

Reikės:

5-8 supjaustyti rabarbarų lapkočiai
gabalėlis sviesto
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai balto vyno

Apkepo paviršiui

6 šaukštai miltų
3 šaukštai sviesto
6 šaukštai cukraus
2-3 šaukištai sezamo sėklų
2-3 šaukštai cukraus pudros

Gaminimas:

Rabarbarus 5-6 minutes pakepinti svieste. Suberti cukrų, supilti vyną ir dar kelias minutes patroškinti ant silpnos ugnies.

Miltus ir likusį sviestą gerai išminkyti iki vientisos masės, suberti cukrų ir sezamo sėklas, suformuoti vienodo dydžio trupinėlius.

Rabarbarų masę supilti į karščiui atsparų indą, sudėti tešlos trupinėlius, užberti cukraus pudros.

Kepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje 8-10 min., kol viršus gražiai pagels.

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus