• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Rūkytos žuvies putėsiai
Autorius: Rama
2010-11-26

Jums reikės:
Bemielė Mantingos tešla/ arba šulinėliai "Saulutė" (500 pakelis)
Grietinė (15 %) (200 gramų)
Grietinėlė plakimui (200 mililitrų)
Karšto rūkymo žuvis (jūros lydeka, skumbrė, lašiša) (200 gramų)
Želatinos lapeliai (3 vienetai)
 
Paruošimas:
1. Iš sloksniuotos tešlos išsikepti norimos formos ir dydžio pyragėlius (šulinėlius, kvadratėlius, trikampėlius). Galite tiesiog nusipirkti  Mantingos šulinėlių "Saulutė", bus dar greičiau! 1.Mėgstamą žuvį atskirti nuo odos ir kaulų ir sutrinti blenderyje su grietine. Įdėti maltų juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį; 2. Stikline šalto vandens užpilti 3 želatinos lapelius ( galite jos ir nenaudoti) 3. Grietinėlę išplakti labai standžiai. 4. Į išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišyti žuvį išplaktą su grietine,  nuvarvintus želatinos lapelius ir šviežius susmulkintus krapus. Gautą masę su kulinariniu švirkštu arba tiesiog šaukšteliu sudėti į iškeptus sluoksniuotos tešlos pyragėlius.   
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus