• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Saldus ir gardus vyniotinis
Autorius: Mama.lt
2012-05-17

Mama.lt
Jums reikės:

3/4 puodelio miltų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
0,5 šaukštelio sodos,
0,5 šaukštelio cinamono,
0,5 šaukštelio gvazdikėlių (maltu),
žiupsnelio druskos,
3kiausinių,
1puodelio cukraus,
pageidaujamu riešutų saujos.
3,4 puodelio moliūgų tyrės

Paruošimas:

Cukru suplakti mikseriu iki baltos,purios masės.atskiram inde sumaišyti sausus produktus. Į kiaušinius supilti moliūgų tyrę, miltus ir viską atsargiai išmaišyti mediniu šaukštu pilti tešlą į orkaitės skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 13-15 minučių, 180 laipsniu temperatūroje. Išėmus iš orkaitės iškart imti su kepimo popieriumi iš skardos, dėti ant sudrėkinto rankšluosčio ir susukti į volelį. Palikti kelioms valandoms atvėsti. Kemą galima daryti kaip Kuršėnų vyniotinio: pusė indelio kondensuoto pieno,150g sviesto,150g varškės. Varškę gerai išplakti, ir labai  atsargiai išvynioti biskvitą, nulupti kepimo popierių ,ištepti kremu, išbarstyti riešutus ir suvynioti, apiberti cukraus pudra.

Skanaus!

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus