• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Šokoladinis tortas be miltų  1 
2009-03-19

Edimdoma.ru
Reikės:

2 plytelės (200g) kartaus šokolado
200 g graikiškų riešutų
200 g migdolų
125 g sviesto
120 g cukraus
6 kiaušiniai


Gaminimas:

Sumalti riešutus (galima su „blenderiu“ – smulkintuvu). Pusę riešutų permalti kartu su  100 g šokolado. Permalus, sumaišyti su kita puse riešutų.
Sviestą išsukti su cukrumi.
Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Trynius sumaišyti su riešutų mase. Baltymus išmušti iki standumo ir atsargiai juos dėti į užmaišytą tešlą, kad joje liktų oro purslai.

Kepimo formą ištepti riebalais, į ją sudėti paruoštą tešlą.

Imti kitą dalį šokolado (100 g), jį susmulkinti norimais gabaliukais ir juos sukaišioti į tešlą įvairiame lygyje.

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Kepti 35-45 minutes.


Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus