• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Sveikai: Trinta morkų sriuba
2009-03-13

Edieta.lt
Reikės:

morkų
svogūno
česnako
sultinio
grietinės
krapų


Gaminimas:

Morkas supjaustyti smulkiai ir troškinti kartu su smulkintu svogūnu ir česnaku, daržovėms suminkštėjus įpilti šiek tiek vandens ir viską išplakti elektriniu platuvu-smulkintuvu ("blenderiu"). Jei sriuba per tiršta - įpilti dar vandens.

Paskaninti druska, pipirais arba sultinio kubeliu. Įpilti grietinės arba šiek tiek pieno, nes sriubytė būna švelnesnė. Įberti krapų arba petražolių - kas ką mėgsta.

Galima valgyti su džiuvėsėliais. Skanaus

Panašiai galima virti ir kitas trintas sriubas.



Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus