• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Švelni vištiena su levandų medumi  1 
2009-09-29

Mama.lt
Jums reikės:
Pomidorų padažo (2 šaukštai)
Čili paprikos (1/6 vieneto)
Levandų medaus (1 šaukštas)
Paprikos (1 vienetai)
Česnako (1 skiltelė)
Mėlynojo svogūno (1 vienetas)
Vištienos krūtinėlės (400 gramų)
Basmati ryžių (200 gramų)


Paruošimas:
Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir indijos kario prieskonių savo nuožiūra ir išmaišyti su rankomis. Tada smulkiai supjaustyti 1 mėlyną svogūną, taip pat viena raudonąją papriką supjaustyti grežinėliais. Viską sudėti į vieną puodą su vištiena ir pradėti maišyti, maišant įdėti vieną šaukštą levandų medaus ir 1/4 smulkiai supjaustyto čili pipiro. Prieš dedant į troškintuvą, viską gerai išmaišyti. Troškintuve įpilti nedaug aliejaus (alyvuogių), įdėti visą paruoštą "mišrainę" į troškintuvą ir apie 30 min. palikti ant silpnos ugnies. Tada išvirti basmati ryžius (200 g.) ant labai silpnos ugnies virti 20-25 min, tada ryžiai bus nesulipę. Tuomet dedame į lėkštę ir mėgaujamės skoniu. Galima šalia pasipjaustyti pomidoro, jei tik norite.
Vištienos skonis labai švelnus, bet kartu ir aštrus. Skanaus!



Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus