• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Trapūs žiedai  1 
Autorius: mama.lt
2010-09-02

mama.lt
Šį lietingą savatgalį siūlome pasmalyžiauti ir paragauti nuostabaus skonio trapių žiedelių. Turbūt kadaise vaikystėje tokius kepdavo mama arba močiutė? Pats metas pamėginti ir Jums.
 
Jums reikės
385 g miltų
150 g cukraus
230 g sviesto
1 L dydžio kiaušinio
 
Paruošimas:

Sviestą išsukti su cukrumi, palaipsniui pilant kiaušinius. Įberti druską. Po to sujungti su miltais ir kepimo milteliais. Tešlą kočioti 6 - 7 mm storiu, išspausti žiedus, aptepti kiaušiniu ir pabarstyti kapotais riešutais. Kepti 230 - 240 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus