Trapūs žiedai 1
2010-09-02

mama.lt
Šį lietingą savatgalį siūlome pasmalyžiauti ir paragauti nuostabaus skonio trapių žiedelių. Turbūt kadaise vaikystėje tokius kepdavo mama arba močiutė? Pats metas pamėginti ir Jums.
Jums reikės
385 g miltų
150 g cukraus
230 g sviesto
1 L dydžio kiaušinio
150 g cukraus
230 g sviesto
1 L dydžio kiaušinio
Paruošimas:
Sviestą išsukti su cukrumi, palaipsniui pilant kiaušinius. Įberti druską. Po to sujungti su miltais ir kepimo milteliais. Tešlą kočioti 6 - 7 mm storiu, išspausti žiedus, aptepti kiaušiniu ir pabarstyti kapotais riešutais. Kepti 230 - 240 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos.
Komentarai Siųsti draugui