• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Užkandėlė su grybais
Autorius: mama.lt
2010-12-31

mama.lt
Gardi užkandėlė visai šeimai!
Jums reikės:
Grybai (200 gramų)
Mantinga sluoksniuotos bemielės tešlos (1 pakelis)
Sviestas (1.5 šaukštai)
Svogūnas (1 vienetas)
 
Paruošimas:
Grybų įdaras: Grybai tinka visokie: konservuoti arba švieži pievagrybiai. Keptuvėje su trupučiu sviesto pakepinti svogūnus ir smulkintus (maltus) grybus, dėti pipirų, druskos jei reikia.  Tešlą lengvai pakočiokite.  Ant kiekvieno lakšto plonu sluoksniu dėkite grybų įdarą. Tešlos lakštus su grybų įdaru susukite į ritinėlį, supjaustykite ~1 cm storio riekelėmis. Kepti apie 15 min.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus