• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Vištiena garstyčių padaže
Autorius: Mama.lt
2011-11-24

Mama.lt nuotr.

Paruošimas:
Pasigaminame marinatą. Česnaką, actą, šaukštą alyvuogių aliejaus, garstyčias, citrinos sultis sumaišome. Gauname marinatą. Tada pabarstyti truputi juodųjų pipirų, druskos. Vištienos sparnelius išvoliojame ir tame pačiame marinate palaikome nuo 4-5 valandų. Išimame, ir pradedame kepti. Jūsų pasirinkimas kepsite ant grilio, keptuvėje ar orkaitėje. Jei kepsite keptuvėje, reiks truputį alyvuogių aliejaus. Aš asmeniškai kepdama dar pyliau marinatą ant vištienos sparnelių. 

Jums reikės:
 alyvuogių aliejaus (100 ml)
 Česnako skiltelės (1-2 vnt)
 citrinos sulčių (2-3 šaukšteliai)
 garstyčių (1-2 šaukšeliai)
 juodųjų pipirų (truputį)
 juoduotos druskos (truputį)
 švelnaus acto (geriausia obuolių) (1-2 stiklinės)
 vištienos sparnelių (3-4 sparneliai)
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus