• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Vištiena kinietiškai
2008-07-29

Reikės:
 
600 g vištienos krūtinėlės
1 pak. Santa Maria rytietiško marinato
1-2 morkos
1 saldžioji paprika
kinietiškas kopūstas
grybų, gali būti džiovinti, netinka pievagrybiai
poras

Gaminimas:
 
Mėsą supjaustyt juostelėm (kad būtų galima valgyti pagaliukais) ir marinuoti bent 1 val., tuo metu mirkyti džiovintus grybus.

Kol marinuojasi, supjaustomos daržovės:
morkos - plonais griežinėliais arba plačiom juostelėm
paprika - pailgom juostelėm
grybai ir poras susmulkinami
kopūsto imama kietoji balta dalis ir pjaustoma skersai.


Mėsa kepti įkaitintoj keptuvėj, pridėt įvairių prieskonių pagal skonį, priklausomai nuo norimo aštrumo. Baigiant troškinti suversti porą, grybus.

 

Kol mėsa kepa, kitoj keptuvėj pakepinti morkas ir paprikas iki traškumo, visiškai iškepti nereikia.

 

Kai mėsa baigia kepti, į ją suversti morkas su paprika, sudėti kinietišką kopūstą, šaukštą ištirpinto krakmolo, viską sumaišyti ir šiek tiek palikti nusistovėti.

 

Patiekti su ryžiais ir daržovėmis.
 

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus