• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Voveraitės grietinės padaže
Autorius: Mama.lt
2009-10-01


Jums reikės:
Miltų (40 gramų)
Grietinės (600 gramų)
Aliejaus (5 šaukštai)
Pipirų (1 gramas)
Druskos (2 gramai)
Česnako (1 skiltelė)
Svogūnas (1 vienetas)
Voveraičių (500 gramų)


Paruošimas:
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies. Išvirus išgriebti ir sudėti į keptuvę, ten išgarinti vandenį. Grietinę išmaišyti su miltais, sutrinta česnako skiltele, supilti ant grybų ir patroškinti, nuolat maišant. Patiekti su bulvių koše ir pomidorais.  

Skanaus!

Pasiūlykite savo rudens gėrybių receptą ir laimėkite prizą!
 



Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus