• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Ypatinga: Datulių keksas  5 
2008-11-06

Reikės:

datulių (pora gerų saujų)
2 kiaušiniai
1 šaukštukas sodos
0,5 litro vandens
apie 0,5kg miltų
nepilna stiklinė cukraus
1,50 g sviesto arba margarino
po truputuką vanilino, cinamono


Gaminimas:

Datules perpjauti pusiau ir užpilti verdančiu vandeniu, įdėti šaukštelį sodos, palaukti 5 min kol pabrinks. Cukrų, kiaušinius, pašildytą sviestą, vaniliną, cinamoną gerai išsukti.

Nupilti nuo datulių vandenį į jau išsuktus produktus, berti miltus ir gerai išmaišyti, pabaigoje supilti datules, dar permaišius sukrėsti į kepimo indą.

Kepti karštoje orkaitėje kol gražiai apskrus.


Skanaus!!!
Eli.lt forumo narės Sigutės* receptas.

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus