• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

Pievagrybių sriuba

2008-10-13 00:00:00

Pievagrybių sriuba
"Gamma" nuotr.

Nors daugelis iš mūsų supranta sriubos naudą organizmui, tačiau ne visada norisi gaišti laiką jos virimui. Šį kartą pateikiame pakankamai greitai paruošiamą labai gardžios ir aromatingos sriubos receptą. Šaltą rudenio vakarą dubenėlis sriubos tikrai mus maloniai sušildys.

Pagaminimui reikės:

250 g. pievagrybių
3 šaukštai aliejaus
2 skiltelės susmulkinto česnako
2 stiklinės vištienos sultinio
3 šaukštai pomidorų padažo
Šviežio arba džiovinto baziliko

Gaminimas:

Susmulkinkite grybus. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite grybus, česnaką, kol šie švelniai pageltonuos. Pakepintus grybus puode užpilkite sultiniu, įdėkite pomidorų padažo, suberkite baziliką ir lėtai užvirinkite.
 
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
​​​


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus